Please enable JS

RVS Steuntjes

Voor wie het liever wat 'strakker' ziet, zijn deze RVS steuntjes een goed alternatief voor de gangbare fotoblokken. Deze steuntjes zijn vervaardigd uit roestvrij staal, waardoor ze uiterst duurzaam zijn. De steuntjes zijn zo ontworpen dat ze zowel staand als liggend gebruikt kunnen worden. Op deze manier kan er een scherpere of een stompere hoek worden gecreëerd. Ons gamma bestaat uit twee modellen, model 10 x 15 en model 15 x 20. Deze hebben respectievelijk een werkoppervlakte van 10 bij 16 cm en 20 bij 16 cm.

Toepassing

Fotoplaatjes

Fotoplaatjes

Model 15 x 20 is uiterst geschikt voor het fotoplaatje 15 x 20. Het porseleinen fotoplaatje kan hierop verlijmd worden. De maten van beide objecten komen goed overeen, waardoor de combinatie één mooi geheel vormt. U kunt er voor kiezen om het steuntje liggend of staand te plaatsen. We raden aan om op een urneveld de steun liggend te plaatsen, zodat de hoek minder scherp is. Bij een graf is het dan weer opportuun om het steuntje staand te plaatsen, dit omdat de kijkafstand hier langer is. Door tekst en beeld op deze manier te combineren op één gedenkplaatje bespaart u tijd, geld en ruimte. Het fotoplaatje is snel leverbaar en neemt weinig plaats in op de urneplaat, waardoor er voor de nabestaanden meer plaats ontstaat om bloemen of andere herinneringen na te laten. De plaat hoeft ook niet meer gegraveerd te worden.

Tekstplaatjes

De tekstplaatjes worden met inbegrip van het RVS-steuntje aangeboden en zijn in drie modellen verkrijgbaar: model 10 x 15 staand, model 15 x 20 liggend en model 12,5 x 25 staand. Op de tekstplaatjes kunt u een eigen tekst laten inbakken. Er is keuze tussen een twintigtal lettertypes en een aantal standaard achtergronden.

Porseleinfoto's

De RVS-steuntjes zijn geschikt voor tal van porseleinfoto's. Op het RVS-model 10 x 15 kunnen er porseleinfoto's bevestigd worden tot de maat 10 x 15 rechthoek. Het RVS-model 15 x 20 is op zijn beurt meer bedoeld voor grotere foto's in liggend formaat. Zo kunnen hier perfect foto's tot en met 13 x 18 cm op worden gelijmd.