Please enable JS

Porseleinen Fotoplaatjes

100 % personaliseerbaar - 900 °C duurzaamheid

Vernieuwing is nodig, behalve bij dingen die al goed zijn. Dat laatste geldt zeker voor ons productieproces, dat zijn duurzaamheid al sinds 1957 bewijst. De beste getuige hiervan is de zogenaamde ‘tand des tijds'. Onze porseleinfoto's hangen al tientallen jaren buiten in weer en wind, zonder dat ze inboeten aan kwaliteit. Met onze fotoplaatjes stellen we de nabestaanden in staat om tekst en foto te combineren tot één uniek beeld, in mooie nagedachtenis van de overledene. Een laatste rustplaats moet uniek zijn, net zo uniek als de persoon bij leven was. Met deze porseleinen fotoplaatjes kunnen we daar ons steentje toe bijdragen, en dat met een combinatie van duurzaamheid en personaliseerbaarheid, op maat van de klant.

Afmetingen

Op dit moment bedraagt onze grootste afmeting 26 bij 36 cm. Alle formaten kunnen zowel liggend als staand gebruikt worden. Steuntjes in zwart roestvrij staal zijn beschikbaar voor 10 x 15 staand, 15 x 20 cm liggend en 12,5 x 25 cm staand. De andere formaten kunnen rechtstreeks op een fotoblok of op de grafzerk worden verlijmd.

Opmaak - Layout

Om u enig houvast te bieden in het ontwerpproces van de gedenkplaat bieden wij u een aantal standaard lay-outs aan. Op deze manier kunt u de algemene opmaak van het beeld vastleggen. Daarna kiest u enkel nog de achtergrond en het lettertype.

Lettertypes

Om de keuze overzichtelijk te houden, maakten we een selectie uit een twintigtal lettertypes. Elk daarvan is verscheiden genoeg om op zich speciaal te zijn. Mocht u in ons aanbod toch niet vinden wat u zoekt, mag u ons ook altijd uw lettertype aanleveren.

Achtergronden

Met achtergrond doelen wij op het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn, die u hier kan kiezen. Dit kan evenwel ook een eigen afbeelding zijn, die een weerspiegeling vormt van de overledene, zijn of haar hobby's, zijn of haar beroep, zijn of haar omgeving,...

Afwerking Randen

De standaardafwerking loopt bij deze fotoplaatjes tot op de rand. Dit betekent dat de afbeelding tot net tegen de rand loopt en dat de opstaande randen wit blijven. Als optie kan er ook gekozen worden voor een aflopende afwerking. Dit laatste betekent dat de zijkanten ook mee bedrukt worden. Dit is iets duurder, maar zorgt er wel voor dat het aandenken een tijdloos karakter krijgt.

Template - Ovaal - TP1

Bij deze opmaak wordt de persoon afgebeeld in een ovalen vorm, met daarnaast de tekst. U kunt kiezen of deze links of rechts op de plaat gepositioneerd wordt. Als achtergrond bestaat de keuze uit wit, een standaard afbeelding of een eigen afbeelding. Wij bieden u een aantal standaard lettertypes aan, maar het is uiteraard ook mogelijk om een eigen lettertype aan te leveren.

Template - Rechthoek - TP2

Bij deze opmaak wordt de persoon afgebeeld in een rechthoekige vorm, met daarnaast de tekst. Ook hier kunt u kiezen of de persoon links of rechts op de plaat gepositioneerd wordt. Als achtergrond bestaat de keuze uit wit, een standaard afbeelding of een eigen afbeelding. Wij bieden u een aantal standaard lettertypes aan, maar het is uiteraard ook mogelijk om een eigen lettertype aan te leveren.

Template - Vrijstaand - TP3

Bij deze opmaak wordt de persoon vrij gemaakt van de achtergrond. Opgepast: bij deze optie kiest u best voor een standaard achtergrond of een achtergrond die door uzelf aangeleverd wordt. Een witte achtergrond zorgt in de meeste gevallen namelijk voor een minder mooi resultaat. Verder kunt u kiezen of de persoon links of rechts op de plaat gepositioneerd wordt. Ook hier kunt u kiezen voor ofwel een standaard lettertype, ofwel een eigen lettertype.

RVS - Steuntjes